“psychische stoornissen, verslaving en licht verstandelijke beperking zijn op zichzelf al complex, laat staan wanneer ze alle drie tegelijk aanwezig zijn”

“psychische stoornissen, verslaving en licht verstandelijke beperking zijn op zichzelf al complex, laat staan wanneer ze alle drie tegelijk aanwezig zijn” 

Bureau Kick Off biedt kennis en handvatten aan zorgprofessionals die werken met LVB-cliënten waarbij sprake is van verslavings- en/of bijkomende psychische problematiek. Onze trainingen richten zich zowel op preventie als op behandeling en ondersteuning van LVB-cliënten die middelen gebruiken, misbruiken of afhankelijk van zijn. Daarnaast leggen we speciale nadruk op het begrijpen van het gedrag van deze cliënten, waardoor zorgprofessionals effectiever kunnen inspelen op hun behoeften en uitdagingen.


Ben je geïnteresseerd in dynamische training gebaseerd op actuele praktijkvoorbeelden, met interactieve oefeningen die één-op-één toepasbaar zijn in het werkveld? Dan kom ik graag met je in contact. Klik hier voor meer informatie over de training.wat collega’s zeggen


Mathijs Zwinkels
Universiteit van de Straat

“Jurrien is een bevlogen sociaal werker die op een constructieve wijze relaties legt en onderhoud met cliënten. Hij is in staat om heldere analyses te maken van problemen die zich in het werkveld voordoen en durft die ook te benoemen. Hij staat open voor verandering en zet zich in voor passende oplossingen.”

Martine Fagel
Preventie-
medewerker bij Jellinek

“Samen met Jurrien begeleid ik de Praten Helpt! groep. Een KOPP/KOV groep voor jongeren van 12 tot 17 jaar. Ik geniet van zijn professionele begeleiding en de samenwerking die we hebben. Laagdrempelig en speels is hij in staat een uitnodigende bedding te creëren waar deze pubers zich welkom voelen. Zijn gereedschapskist is goed gevuld met zowel standaard als creatieve instrumenten. Hierdoor weet hij maatwerk te leveren en aan te sluiten bij deze soms lastige doelgroep. Jurrien doet wat nodig is!”

Reinier van Santen
Adventure
Freedom
© Bureau Kick Off 2024
KvK 77451724
BTW NL003196146B12
Registerplein: 461037114

contact
Jurrien Booman
︎ 06 51796982
︎ info@bureaukickoff.nl
laatste
nieuws          

︎


ervaring                   

︎


contact           

︎


© Bureau Kick Off 2024 
KVK 77451724
BTW NL003196146B12


︎ 06 51 79 69 82
︎ info@bureaukickoff.nl